Projektleder til international udviklingsopgave om klinisk beslutningstagen og klinisk lederskab i sygeplejerskeuddannelser

Har du lyst til at være med i et ambitiøst, internationalt projekt finansieret af Novo Nordisk Fonden, der skal styrke sygeplejerskeuddannelser og klinisk praksis i ressourcebegrænsede kontekster i Kenya og Indien?

På Institut for Sygeplejerske- og Ernæringsuddannelser (ISE) søger vi en person, som kan varetage den projektansvarlige rolle på Københavns Professionshøjskoles (KP) del af PEP-projektet – Strengthening CMD Prevention and Care Capacity by Improving the Quality of Nursing Education. KP indgår i projektet sammen med VIA University College og Professionshøjskolen Absalon og er ansvarlig for den ene af fire ’arbejdspakker’ kaldet 'Klinisk beslutningstagning og klinisk lederskab'. Projektet har samarbejdspartnere på to sygeplejerskeuddannelser i Indien og én i Kenya.

Du bliver ansvarlig for at udvikle og gennemføre aktiviteter med fokus på klinisk beslutningstagning og klinisk lederskab i samarbejde med vores partnerinstitutioner i Kenya og Indien. Projektet har særligt fokus på at styrke underviseres og studerendes kompetencer i sygeplejerskeuddannelsen med henblik på kapacitetsopbygning i områder med høj sygdomsbyrde og lav sundhedsprofessionel dækning.

Om jobbet
Du bliver ansvarlig for at:

  • Lede og koordinere udviklingsaktiviteter med fokus på klinisk beslutningstagning og klinisk lederskab. Dette vil være i tæt samarbejde med undervisere og forskere fra danske professionshøjskoler samt med internationale partnere.
  • Sikre metodisk kvalitet i de aktiviteter, der udvikles og afprøves. Dette i samarbejde med projektets partnere.
  • Bidrage til analyse og formidling af kvalitative og kvantitative data samt til projektets samlede dokumentation og publicering.
  • Deltage aktivt i projektets internationale kernegruppe og indgå i tæt samarbejde med partnerinstitutionerne i Kenya og Indien.
  • Understøtte kapacitetsopbygning og organisatorisk forankring gennem dialog, videndeling og undervisernære aktiviteter.

Afhængig af dine erfaringer og kvalifikationer vil der evt. indgå undervisningsopgaver på sygeplejerskeuddannelsen på KP.

Om dig
Vi ønsker, at du:

  • Er uddannet sygeplejerske.
  • Har stærk indsigt i sygeplejerskeuddannelsen og i professionspædagogik – og i relation hertil erfaring inden for klinisk lederskab og klinisk beslutningstagning.
  • Har kompetencer inden for kvalitative og/eller mixed-methods tilgange og er tryg ved at arbejde med både evaluering og udvikling.
  • Kan lede og koordinere udviklingsprojekter på tværs af og organisatoriske grænser.
  • Er en dygtig formidler – både mundtligt og skriftligt, primært på engelsk, face to face og på skærm.
  • Har lyst til at være med til at bygge videre på den allerede igangsatte indsats.
  • Er indstillet på at deltage i nogen rejseaktivitet til Kenya og Indien over projektets løbeperiode.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med:

  • Udviklingsarbejde, gerne i internationalt eller tværkulturelt samarbejde.
  • Undervisning og kompetenceudvikling af undervisere – 'training of trainers'.

Vi kan tilbyde:

  • Mulighed for at deltage i et højtprofileret, internationalt projekt med stor samfundsmæssig betydning.
  • Et stærkt fagligt og kollegialt miljø i forsknings- og udviklingsenheden på KP's sygeplejerskeuddannelse.
  • Et stort netværk på danske og internationale sygeplejerskeuddannelser.
  • Fleksibilitet og mulighed for at præge udviklingen af både projekt og praksis.
  • Et dedikeret og erfarent team at samarbejde med – både lokalt og internationalt.

Løn- og ansættelsesvilkår
Opstart i stillingen vil være hurtigst muligt eller senest den 1. oktober 2025. Stillingen er tidsbegrænset og knyttet til projektets varighed. Projektet afsluttes 31. december 2029. Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen.

Afhængig af dine erfaringer og kvalifikationer vil du blive ansat enten som lektor eller projektleder.

Ansættelse som lektor
Ansættes du som lektor, bliver du ansat i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation og med udgangspunkt i Bekendtgørelse nr. 414 af 27. april 2025 om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler m.fl.

Ansættelse som lektor forudsætter positiv lektorbedømmelse efter bekendtgørelsen om lektorkvalificering, jf. Bekendtgørelse nr. 413 af 27. april 2025.

Ved ansættelse som lektor lektorbedømt før 2013-stillingsstrukturen sker ansættelse som udgangspunkt på hidtidige centralt fastsatte løn- og ansættelsesvilkår. Afhængig af de konkrete omstændigheder vil fornyet lektorbedømmelse efter den aktuelle stillingsstruktur (fast-track ordningen) eventuelt kunne aftales.

Ansættelse som projektleder:
Ansættes du som projektleder, bliver du ansat i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer. 

Arbejdspladsen er beliggende på Tagensvej 86, 2200 København N

Vil du vide mere?
På Københavns Professionshøjskole uddanner vi studerende til meningsfulde arbejdsliv, hvor de møder andre mennesker, og gør en konkret forskel for dem. Vi ser det som vores fineste opgave og vores strategiske vision, at vi sammen med vores omverden vil uddanne fagprofessionelle, der lykkes i og sammen med praksis. 

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategi på www.kp.dk og om KP som arbejdsplads på vores karriereside.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte forskningsleder Grete Brorholt på mail grbo@kp.dk. 

Interesseret?
Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser via ansøgerknappen senest den 7. august 2025.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 15. august 2025. En evt. anden samtale vil foregå den 19. august.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent. Vi forsøger at minimere bias i rekrutteringsprocessen og opfordrer derfor til, at du undlader at vedhæfte profilbillede i CV/ansøgning.

_________________________________________________________________________________________
 

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 1.800 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark. 

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere. 

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.

Ansøg
Del i dit netværk Del på Facebook Del på X Del på LinkedIn Del på Google Plus Udskriv Tip en ven
Jobtype: Tidsbegrænset
Frist:
Tiltrædelse: 1. oktober 2025
Arbejdstid: Fuldtid
Kontaktperson:
Grete Baad Holdt Brorholt Leder af Forskning og Udvikling GRBO@kp.dk +45 24296339
Lokation: Tagensvej 86, 2200 København N

Københavns Professionshøjskole
Humletorvet 3
1799 København V
info@kp.dk
+45 70 89 09 90

Tilgængelighedserklæring