Har du lyst til at være med i et ambitiøst, internationalt projekt finansieret af Novo Nordisk Fonden, der skal styrke sygeplejerskeuddannelser og klinisk praksis i ressourcebegrænsede kontekster i Kenya og Indien?
På Institut for Sygeplejerske- og Ernæringsuddannelser (ISE) søger vi en person, som kan varetage den projektansvarlige rolle på Københavns Professionshøjskoles (KP) del af PEP-projektet – Strengthening CMD Prevention and Care Capacity by Improving the Quality of Nursing Education. KP indgår i projektet sammen med VIA University College og Professionshøjskolen Absalon og er ansvarlig for den ene af fire ’arbejdspakker’ kaldet 'Klinisk beslutningstagning og klinisk lederskab'. Projektet har samarbejdspartnere på to sygeplejerskeuddannelser i Indien og én i Kenya.
Du bliver ansvarlig for at udvikle og gennemføre aktiviteter med fokus på klinisk beslutningstagning og klinisk lederskab i samarbejde med vores partnerinstitutioner i Kenya og Indien. Projektet har særligt fokus på at styrke underviseres og studerendes kompetencer i sygeplejerskeuddannelsen med henblik på kapacitetsopbygning i områder med høj sygdomsbyrde og lav sundhedsprofessionel dækning.
Om jobbet
Du bliver ansvarlig for at:
Afhængig af dine erfaringer og kvalifikationer vil der evt. indgå undervisningsopgaver på sygeplejerskeuddannelsen på KP.
Om dig
Vi ønsker, at du:
Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med:
Vi kan tilbyde:
Løn- og ansættelsesvilkår
Opstart i stillingen vil være hurtigst muligt eller senest den
Afhængig af dine erfaringer og kvalifikationer vil du blive ansat enten som lektor eller projektleder.
Ansættelse som lektor
Ansættes du som lektor, bliver du ansat i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation og med udgangspunkt i Bekendtgørelse nr. 414 af 27. april 2025 om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler m.fl.
Ansættelse som lektor forudsætter positiv lektorbedømmelse efter bekendtgørelsen om lektorkvalificering, jf. Bekendtgørelse nr. 413 af 27. april 2025.
Ved ansættelse som lektor lektorbedømt før 2013-stillingsstrukturen sker ansættelse som udgangspunkt på hidtidige centralt fastsatte løn- og ansættelsesvilkår. Afhængig af de konkrete omstændigheder vil fornyet lektorbedømmelse efter den aktuelle stillingsstruktur (fast-track ordningen) eventuelt kunne aftales.
Ansættelse som projektleder:
Ansættes du som projektleder, bliver du ansat i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.
Arbejdspladsen er beliggende på
Vil du vide mere?
På Københavns Professionshøjskole uddanner vi studerende til meningsfulde arbejdsliv, hvor de møder andre mennesker, og gør en konkret forskel for dem. Vi ser det som vores fineste opgave og vores strategiske vision, at vi sammen med vores omverden vil uddanne fagprofessionelle, der lykkes i og sammen med praksis.
Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategi på www.kp.dk og om KP som arbejdsplads på vores karriereside.
For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte forskningsleder Grete Brorholt på mail grbo@kp.dk.
Interesseret?
Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser via ansøgerknappen senest den 7. august 2025.
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den
Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent. Vi forsøger at minimere bias i rekrutteringsprocessen og opfordrer derfor til, at du undlader at vedhæfte profilbillede i CV/ansøgning.
_________________________________________________________________________________________
Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 1.800 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.
På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.
Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.