Har du lyst til at være med til at designe og gennemføre uddannelse og udviklingsforløb for offentlige ledere og organisationer? Har du stærke didaktiske og kreative kompetencer, og står du på et solidt teoretisk ledelsesfagligt fundament? Så er du måske én af vores nye adjunkter/lektorer i vores ledelsesfaglige fællesskab.
Du vil blive en del af afdeling for Ledelse i videreuddannelsen, hvor vi er stærkt optagede af at bidrage til at styrke offentlige ledere og organisationer i deres ledelsesopgaver.
Vi gennemfører lederuddannelse, ledelses- og organisationsudviklingsforløb samt forskning og udviklingsprojekter. Vores største aktivitet er diplomuddannelsen i ledelse, og vi har desuden en lang række kortere og længere udviklingsforløb i samarbejde med fx kommuner, forvaltninger og institutioner.
Vi arbejder med ledelse både på tværs af og ind i alle de offentlige velfærdsområder, og vi er optagede af løbende at udvikle vores aktiviteter, så de er aktuelle og relevante for vores studerende og samarbejdspartnere. En del af vores aktivitet er organiseret i fire forretningsområder, hvor vi har særlig fokus på organisatoriske bevægelser og behov på dagtilbuds-, skole-, sundheds- og socialområdet, og hvad de kalder på ledelsesmæssigt.
Om jobbet
Du vil få en varieret opgaveportefølje, der omfatter en kombination af undervisning og konsulentforløb, som du designer og gennemfører for vores kunder. En del af jobbet vil være at bidrage til undervisningen på vores åbne hold på diplom i ledelse. En anden del af jobbet vil være skræddersyede forløb ude hos vores samarbejdspartnere og tæt på praksis, både inden for og uden for diplomrammen.
Dine opgaver vil primært være:
Om dig
Du har en kandidatuddannelse, og derudover forestiller vi os, at du:
Vi kan tilbyde:
Om os
Vi er Danmarks største udbyder af Diplomuddannelsen i Ledelse, og har omfattende samarbejder med kommuner, forvaltninger og andre organisationer om skræddersyede ledelsesuddannelses- og udviklingsforløb samt forskningsprojekter. Vi gennemfører på 42. år lederudviklingsforløbet KIOL (Kursus i Offentlig Ledelse), som henvender sig til offentlige ledere på højt niveau. Desuden har vi ledere og ledergrupper i coaching- og supervisionsforløb.
I vores forskningsprogram 'Ledelse og organisering i fagprofessionel praksis' arbejder en del af os med praksisrettede forskningsaktiviteter, der bidrager til vores viden om ledelsespraksis og betingelser for ledelse.
Vi arbejder tæt sammen med vores kolleger i videreuddannelsesområderne Pædagogik og Skole samt Sundhed, Social og Beskæftigelse om fælles indsatser.
Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som adjunkt eller lektor med start den
Du bliver ansat i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation og med udgangspunkt i Bekendtgørelse nr. 414 af 27. april 2025 om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler m.fl.
Ansættes du som adjunkt, vil du indgå i KP's lektorkvalificeringsforløb.
Ansættelse som lektor forudsætter positiv lektorbedømmelse efter bekendtgørelsen om lektorkvalificering, jf. Bekendtgørelse nr. 413 af 27. april 2025.
Ved ansættelse som lektor lektorbedømt før 2013-stillingsstrukturen sker ansættelse som udgangspunkt på hidtidige centralt fastsatte løn- og ansættelsesvilkår. Afhængig af de konkrete omstændigheder vil fornyet lektorbedømmelse efter den aktuelle stillingsstruktur (fast-track ordningen) eventuelt kunne aftales.
Arbejdspladsen er beliggende på
Vil du vide mere?
På Københavns Professionshøjskole uddanner vi studerende til meningsfulde arbejdsliv, hvor de møder andre mennesker, og gør en konkret forskel for dem. Vi ser det som vores fineste opgave og vores strategiske vision, at vi sammen med vores omverden vil uddanne fagprofessionelle, der lykkes i og sammen med praksis.
Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategi på www.kp.dk og om KP som arbejdsplads på vores karriereside.
For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte
Interesseret?
Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser via ansøgerknappen senest den
Vi forventer at afholde første samtale
Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent. Vi forsøger at minimere bias i rekrutteringsprocessen og opfordrer derfor til, at du undlader at vedhæfte profilbillede i CV/ansøgning.
_________________________________________________________________________________________
Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 1.800 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.
På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.
Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.